Sari la conținut

Despre noi

Cine este Rodan Expert?

Suntem o echipa dinamica si experimentata formata din specialisti in certificari energetice, consultanta si audit energetic, avand toate atestarile tehnico-profesionale necesare pentru a oferi un certificat / audit energetic valid si de o calitate ireprosabila.

Servicii eliberare certificat energetic rapid si simplu. Maxim 24h!

De ce noi?

  • Avem experienta de peste 10 ani in domeniul certificatelor energetice si  peste 20.000 de certificate energetice eliberate.
  • Avem un program de lucru foarte flexibil, de la 9:00 pana la 19:00 de luni pana vineri, iar in cazuri exceptionale lucram si in weekend.
  • Volumul mare de lucrari de eliberare certificate energetice si audite energetice, ne permite practicarea unor preturi reduse pentru certificatele energetice in contextul echiparii adecvate si gradului mare de specializare in domeniu.
  • Sistemul de plata este transparent, deoarece nu percepem niciun avans, plata este facuta integral la predarea certificatului energetic, pe baza de factura si chitanta.
Certificate Energetice Bucuresti

Garantam pentru serviciile oferite

Avem responsabilitatea deplina pentru masuratorile/analizele necesare pentru a oferi un audit energetic valid si de o calitate ireprosabila, tocmai de aceea includem in tariful nostru raspunderea pentru lucrarile si documentele livrate, acestea fiind parafate si contrasemnate exclusiv de auditori energetici Cat. I.