Sari la conținut

Auditul energetic

Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare sau modernizare termica si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.

Ce implica procesul de auditare energetica?

Etapele unui audit energetic

Procesul de auditare energetica a unei cladiri se realizeaza in mai multe etape:

  • Evaluarea performantei energetice a cladirii reale care este supusa auditului energetic
  • Evaluarea performantei energetice a cladirii de referinta in conditii normale de utilizare
  • Identificarea masurilor de modernizare energetica si analiza eficientei economice a acestora.
  • Intocmirea raportului de audit energetic.


Audit energetic analiza performanta auditori energetici categoria 1

Echipa noastra are experienta necesara pentru a va furniza un audit energetic complet, inclusiv analiza tehnico-economica a diverselor sisteme care folosesc surse de energii regenerabile (ex. panouri solare termice, fotovoltaice, pompe de caldura geotermale, eoliene, bioamasa, cogenerare).

Garantam pentru serviciile oferite

Avem responsabilitatea deplina pentru masuratorile/analizele necesare pentru a oferi un audit energetic valid si de o calitate ireprosabila, tocmai de aceea includem in tariful nostru raspunderea pentru lucrarile si documentele livrate, acestea fiind parafate si contrasemnate exclusiv de auditori energetici Cat. I.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA