Sari la conținut

Cât timp dureaza realizarea unui Certificat Energetic?

Timpul de realizare a unui Certificat Energetic depinde de tipul cladirii si datele care pot fi puse la dispozitie de catre proprietar.
Pentru a putea emite certificatul, auditorul energetic colecteaza si prelucreaza date si informatii în care scop face o investigare preliminara a cladirii, operatiune ce presupune o vizita a locuintei ce urmeaza a fi certificata. Vizita include un tur al casei/apartamentului (inclusiv subsol si pod, daca este cazul), cu luarea de notite, studiul documentelor disponibile (Cartea tehnica a constructiei), executarea controalelor necesare, urmate de prelucrare a datelor, în vederea determinarii consumurilor specifice.
În general termenul/durata de realizare a unui Certificat Energetic este de 1– 2 zile pentru un apartament, 1-2 zile pentru o vila normala, aproximativ 1 saptamâna pentru un bloc de apartamente. Pentru cladiri tip birouri sau spatii comerciale durata de realizare poate fi mai mare în functie de complexitatea acestora.

Preturi certificat energetic Bucuresti si Ilfov

Am pregatit preturi unice pentru certificate energetice, toate certificarile fiind eliberate in 24-48 h, dupa cum urmeaza:

Garsoniera – 250 lei
Apartament 2 camere – 250 lei
Apartament 3 camere – 250 lei
Apartament 4 camere – 250 lei
Apartament 5 camere – 250 lei
Case, vile pana in 200 mp – de la 400 lei

 

In plus, toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita la domiciliu in Bucuresti!

Contactati-ne acum: